Manager/zaakvoerder JumpSky inflatable park Gent
We zijn op zoek naar een jonge en gemotiveerde manager om in samenwerking JumpSky Gent te beheren. Je beslist mee over de uitwerking, indeling van attracties, aanwerving van personeel, financiën, marketing.. Je krijgt de dagelijkse leiding van JumpSky Gent in handen.
 
JumpSky is een sterk groeiend bedrijf en dé referentie in de markt. Bovenop de aantrekkelijke verloning en de enorme uitdaging om een eigen JumpSky vestiging te leiden, is er bovendien ook de kans om te participeren in de aandelen van het bedrijf en dus te delen in de bedrijfswinsten. 
 
Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief door te sturen naar bert@jumpsky.be.
 
Allround vaste medewerker JumpSky inflatable park Gent
Ben je sociaal ingesteld, doe je graag avond- en weekendwerk en bezit je een gezonde dosis doorzettingsvermogen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. De job omvat volgende functies:
 
- Onthaal 
Je ontvangt de klanten aan het onthaal en bent mede verantwoordelijk voor het goede verloop van de dagelijkse werking.
- Horeca 
Je werkt in de bar en in de keuken, je bereidt verjaardagsarrangementen voor en dient op, je controleert de stock en plaatst bestellingen. Als mede verantwoordelijke in de horeca stuur je het team van studenten aan.
Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief door te sturen naar preben@jumpsky.be.
 
Studenten en flexi-jobs JumpSky inflatable park Gent
We zijn steeds op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken, vooral tijdens weekends en schoolvakanties. We verkiezen mensen met ervaring in de horeca om te werken aan de bar en in de keuken en/of mensen uit lichamelijke opleiding of gymnastiek die kunnen begeleiden op het park.
Je kan zowel aan de slag als jobstudent (minimaal 18 jaar) of als flexi-job. Als flexi-job kan je onbeperkt en volledig onbelast bijverdienen (bruto = netto) bovenop je bestaande job, als je minimaal 4/5e aan het werk bent bij een andere werkgever. Voor bijvoorbeeld (startende) leerkrachten kan dit de ideale aanvulling zijn, vrij in vakanties wanneer wij het meeste mensen nodig hebben!
Solliciteren kan door je CV en motivatiebrief door te sturen naar preben@jumpsky.be.
.